DS 7 CROSSBACK TANITILDI
04 Aralık 2017

PSA Grubuna bağlı DS, yeni nesil DS’lerin ilki olan DS 7’yi tanıttı.
DS 7 CROSSBACK TANITILDI

DS 7 CROSSBACK’te PSA Grubu’nun farklı modellerinde de kullanılan ve üstün yol tutuş ile yol konforunu harmanlayan EMP2 platformu devreye giriyor. Platform ve platforma bağlı yürüyen aksam elemanlarıyla süspansiyon geometrisi DS markasının karakterine uygun olarak yeniden ayarlandı. Örneğin yol konforunu arttırmak üzere esnek arka bağlantılar yerini çok kollu bir sisteme bıraktı. Dingil mesafesini 5,5 cm arttıran DS mühendisleri ayrıca ön aks yapısını da yeniden tasarlayarak iz genişliğini arttırdılar. DS 7 CROSSBACK bu platformu bu konfigürasyonla grup bünyesinde kullanan ilk otomobil olmasıyla öne çıkıyor.

DS, DS 7 CROSSBACK modelinin malzeme ve renk seçimi için iç mimarlar, renk uzmanları ve mühendisler olmak üzere otomotiv sektörü dışından, alanının en iyileriyle işbirliği yaptı. DS’in yeni SUV modelinin her yönüyle kusursuz olması için gerek dış, gerekse de iç mekan mimarisinde malzeme seçimi kadar işçiliğe de büyük özen gösterildi.

DS 7 CROSSBACK, Inspiration DS Bastille, Inspiration DS Performance Line, Inspiration DS Rivoli, Inspiration DS Opéra ve 2019 yılında devreye alınacak olan E-Tense 4X4 plug-in hybrid versiyonuyla birlikte lanse edilecek olan Inspiration DS Faubourg olmak üzere beş farklı donanım paketiyle satışa sunulacak.

DS 7 CROSSBACK 2018 yılının 2.çeyreğinde Türkiye pazarına sunulacak.

Yorumlar