DS 3 CROSSBACK İÇİN ÖN SİPARİŞLER BAŞLADI
14 Mayıs 2019

DS Automobiles Türkiye, yeni DS 3 Crossback için ön siparişleri kabul etmeye başladı.
DS 3 CROSSBACK İÇİN ÖN SİPARİŞLER BAŞLADI

DS Automobiles Türkiye, Etiler’deki DS STORE İstanbul’da özel müşterilerini ağırlayarak yeni DS 3 CROSSBACK modelinin ön siparişlerini kabul etmeye başladığını açıkladı. Yeni nesil DS otomobillerinin ikincisi olan DS 3 CROSSBACK modeli yoğun bir ilgiyle karşılandı.  Bu ikinci otomobil, tamamı 8 ileri şanzımanla kombine edilen ödüllü Puretech 130 ve Puretech 155 benzinli motorların yanı sıra BlueHDi 130 dizel motor seçeneğiyle Haziran ayının ikinci yarısında Türkiye pazarında satışa sunulacak.

Groupe PSA’nın premium segmentte ayrı bir marka olarak konumlandırdığı DS, her yıl yeni bir model tanıtarak model sayısını altı adede çıkartma hedefini gerçekleştirme yolunda faaliyetlerini sürdürüyor. DS Automobiles Türkiye geçtiğimiz sene yeni nesil DS otomobillerinin ilki olan DS 7 CROSSBACK modelini tanıtmıştı. Marka, yeni nesil DS modellerinin ikincisi olan DS 3 CROSSBACK modelini Haziran ayının ikinci yarısında satışa sunacak.

DS 3 CROSSBACK; lansmana özel sınırlı adetle sunulacak olan La Premiere ve ilhamını Paris’teki Garnier Operası’ndan alan Opera versiyonları ile Türkiye’de satışa başlamadan önce DS STORE İstanbul’da yerini aldı. Otomobillerin Türkiye’ye gelişi ve DS3 CROSSBACK modelinin ön siparişe açılması vesilesiyle DS STORE İstanbul’da Fransız lezzetleri ile bir brunch ve Derin Sarıyer’in tasarımın dünü, bugünü ve yarını değerlendirdiği “Avant-garde tasarım” adlı bir söyleşi gerçekleşti.

Yorumlar