DİZEL VE OTOMATİK SEÇENEĞİYLE SUNULUYOR
04 Eylül 2016

Kia Cerato, 1.6L dizel ve otomatik vites seçeneğiyle 64,900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
DİZEL VE OTOMATİK SEÇENEĞİYLE SUNULUYOR

Yenilikçi teknolojileri ve rekabetçi fiyat seçenekleriyle C segmentine liderlik yapan sedan araçlardan biri olan Kia Cerato, düşük yakıt tüketimiyle de sınıfının en ekonomik seçenekleri arasında yer alıyor. 64,900 TL’den başlayan fiyatlarla otomobil sevenlerle buluşan Kia Cerato, yenilikçi tasarımıyla sürücüleri konforlu bir sürüş deneyimiyle buluşturuyor.

Cerato ile özdeşleşen düşük kupe tarzı tavan yapısı, şık silueti ve motor üstü kabin tasarımı yeni KIA Cerato’da korunurken, ayrıca 2.700 mm'lik dingil mesafesi, 1.780 mm genişlik, 1.445 mm'lik yükseklik ve 4.560 mm'lik uzunluk ile geniş bir yaşam alanı sunuyor.

4.3 inç renkli gösterge paneliyle sürücülerin müzik sistemini daha kolay yönetmesinin sağlandığı Kia  Cerato’da üç farklı sürüş modu, farklı motor seçenekleri, çok noktalı enjeksiyon sistemi, tork verimliliği sağlayan yedi vitesli çift kavramalı şanzıman, krom kapı kolları, ısıtmalı koltuklar, bol sayıda eşya saklama imkanı sağlayan saklama bölgesi, geri görüş kamerası, panoromik sunroof, ön ve arka park sensörü gibi yenilikçi teknolojiler de bulunuyor. Ayrıca Cerato’nun Concept Plus versiyonlarında, Sunroof ve ısıtmalı koltuk gibi Premium seçenekler de yer alıyor.

Yorumlar