DİZEL MOTORLU MAZDA 6 TÜRKİYE'DE
22 Mart 2016

Mazda’nın şu an Türkiye’de satışı devam eden KODO-Hareketin Ruhu tasarım konsepti ile dikkat çeken popüler modeli Mazda6’nın dizel versiyonu Türkiye’de satışa sunuluyor.
DİZEL MOTORLU MAZDA 6 TÜRKİYE'DE

Mazda Türkiye’nin Satış ve Bayi Operasyonları Direktörü Mert Güçlüer, “Mazda 6, markamızın prestij ürünü olarak tüm pazarlarda sağlam bir yere sahip. Ülkemizde efsane olmuş 626 DNA’larının 21. Yüzyıl yorumu olan Mazda 6 modelimizin dizelinin gelmesi ile model serisini tamamladık. Müşterilerimizin daha yüksek performans isteği ve dizel seçeneklerin her sınıfta aranması bizleri Mazda 6’nın model serisini Türkiye’ye getirmek için teşvik etti. Mazda 6 dizel seçeneklerine alışılmışa meydan okuyan kombinasyonu ile şehirden kaçmak isteyen aktif aileler için 4x4 SW seçeneğini de ekledik” dedi.

Mazda6 Dizel, Türkiye’de Sedan ve 4x4 özelliğine sahip Station Wagon versiyonları ile yer alıyor. Mazda 6 dizel versiyonu Mazda 6 benzinli versiyonunda yer alan Power paketinin üzerinde Power Sense donanım seviyesinde. Bu özellikleri arasında en önemlileri, Mazda Radar Hız Kontrol Sistemi (MRCC) ve Akıllı Fren Desteği (SBS), sunroof, arka koltuk ısıtma ve direksiyonda vites kulakçıkları donanımları bulunuyor.

Mazda6 SKY-D Sedan otomatik vites modelimizi 238.150 TL’den ve Mazda6 SW SKY-D 4X4 otomatik vites modelimiz ise 249.150 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

Yorumlar