CITROËN E-JUMPY YILININ VANI SEÇİLDİ
20 Aralık 2020

Citroën, 2019 yılında ödül alan Berlingo Van’ın ardından şimdi de ë-Jumpy ile “2021 Yılının Uluslararası Van” ödülüne sahip oldu.
CITROËN E-JUMPY YILININ VANI SEÇİLDİ

Geçtiğimiz mayıs ayında pazara sunulan Jumpy’nin elektrikli versiyonu profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan son derece pratik bir çözüm olarak öne çıkıyor. 330 km'ye kadar (WLTP) sürüş menzili ve kısıtlamaların olduğu şehir merkezlerine serbest erişim imkanı sayesinde çok yönlü bir kullanım sunan ë-Jumpy aynı zamanda hava kalitesini korumaya ve kullanıcı maliyetlerini iyileştirmeye de yardımcı oluyor. ë-Jumpy, elektromotoruyla sürüş keyfini ve araç içi konforu artırıyor. Entegre bataryalar, Jumpy'nin tüm temel özelliklerini korumak ve kendi segmentinde öncü olmasını sağlamak için tasarlandı. Bu ödül aynı zamanda Citroën'in ticari araçlardaki uzmanlığını ve yeni ulaşım gereksinimlerini karşılamak için ürün yelpazesini elektrikli hale getirme konusundaki etkin stratejisini tescil ediyor.

Çağdaş tasarım, kabin içi konfor, sürüş dinamikleri ve yükleme kapasitesi gibi üstün niteliklerle gelişmiş elektrikli araç teknolojisini bir arada sunan Citroën ë-Jumpy, sunmuş olduğu niteliklerle, Hafif Ticari Araçlar (HTA) konusunda uzman 24 bağımsız gazeteci ve dergi editöründen oluşan jüriyi ikna etti. I-VOTY jürisi üyeleri tarafından oylanan, Jarlath Sweeney başkanlığındaki ödül, enerji geçişine odaklanan ve profesyonel kullanıcılara hitap eden çözümlerin önemine dikkat çekiyor. Citroën bu önemli ödülü bugüne kadar altı kez alarak ciddi bir rekoru elinde bulunduruyor.

Kullanıcı günlük iş akışı için ihtiyacı olan sürüş menzilini seçebiliyor. WLTP döngüsünde 50 kWh batarya ile 230 km veya 75 kWh batarya ile 330 km olmak üzere farklı kullanım alanlarının günlük gereksinimlerini karşılayan iki farklı seçenek sunuluyor. Şehir merkezlerine erişim özgürlüğü sunan kompakt van aynı zamanda uzun sürüş menziline olanak tanıyor. Gürültü ve titreşimden arındırılmış sürüş karakteristiği sayesinde üstün sürüş konforu sunan yeni Citroën ë-Jumpy, 100 kW gücündeki elektromotoruyla ilk hareket anından itibaren yüksek çekiş gücü ile atak bir sürüş sunuyor ve maksimum 130 km/s hıza ulaşabiliyor.

Yorumlar