CITROËN C5 AIRCROSS SUV, 50.000 ADEDE ULAŞTI
18 Temmuz 2019

Eylül ayında Türkiye’de satışa sunulacak olan Yeni C5 Aircross SUV, global pazarlarda satışa sunulduktan sadece altı ay sonra 50.000 satış adedine ulaştı.
CITROËN C5 AIRCROSS SUV, 50.000 ADEDE ULAŞTI

Yeni Citroën C5 Aircross SUV Ocak ayında satışa çıktığı tarihten bu yana 50.000 satış adedine ulaşarak önemli bir ticari başarıya imza attı. Yeni Citroën C5 Aircross SUV söz konusu satış performansıyla yılın ilk yarısında markanın C3 ve C3 Aircross SUV modellerinin ardından en çok satış adedine ulaşan üçüncü binek otomobil modeli oldu.

Buna göre Citroën’in SUV modelleri olan C3 Aircross SUV ve C5 Aircross SUV, yılın ilk yarısında tüm dünyada gerçekleşen dört Citroën satışından neredeyse birini temsil ediyor. Yeni Citroën C5 Aircross SUV üretildiği Fransa’da yılın ilk yarısında C-SUV segmentinin en çok satan ikinci modeli olarak önemli bir başarıya imza atı. Yeni Citroën C5 Aircross SUV modelinin söz konusu satış performansı Citroën markasının ticari başarına da katkı sağladı. Bu satış performansının da katkısıyla birlikte Citroën markası, Avrupa’da (30 ülke) yılın ilk yarısında en çok büyüyen markalardan birisi oldu.

Yeni Citroën C5 Aircross SUV sadece heyecan uyandıran tasarımı ve sınıfının standartlarını belirleyen konfor ve modülerlik seviyesiyle değil aynı zamanda gelişmiş 20 sürüş destek sistemi ve ayrıca zengin ürün çeşitliliğiyle de öne çıkıyor. Satılan her iki yeni Citroën C5 Aircross SUV modelinden biri ürün gamının tepe noktası olarak Shine donanım seviyesinde sipariş ediliyor.

Yorumlar