CITROEN, SPACETOURER’IN DÜNYA TANITIMI YAPIYOR
29 Şubat 2016

Citroen, SpaceTourer modelinin dünya tanıtımına ev sahipliği yapan Cenevre Otomobil Fuarı’nda pek çok yeniliği daha sergiliyor.
CITROEN, SPACETOURER’IN DÜNYA TANITIMI YAPIYOR

Bu yıl Cenevre Otomobil Fuarı’nda geniş ailelere ve ticari kullanıcılara yönelik yeni SpaceTourer’in dünya tanıtımını yapan Citroen, ayrıca; 0 elektrikli cabrio E-MEHARI ve özel donanımlı versiyonları, C4 CACTUS, yeni Berlingo ve yeni C4 modellerini de sergiliyor.

Günümüz ailelerinin ve ticari şirketlerinin ihtiyaçlarına yeni çözümler sunmak için tasarlanan SpaceTourer, 3 farklı gövde ve çeşitli iç tasarım seçenekleriyle dikkat çekiyor. Yeni platformu ile SpaceTourer, dinamik yol tutuşu ve “Sınıfının En Düşük” yakıt tüketimi ile verimlilik sağlıyor. Pratik ve kullanıcı dostu “SpaceTourer” üst düzey güvenlik özellikleri ile hayatı kolaylaştırıyor. Fonksiyonel yapısıyla dikkat çeken ve modüler EMP2 platformu üzerine yükselen SpaceTourer pazarda bir ilk olan kapasitesi 9 kişiye (8+1) kadar çıkabilen 4.60 metrelik model ile dikkat çekerken 1.90 metrelik yüksekliğiyle kapalı otoparklarda avantaj sağlıyor. Eller serbest sürgülü yan gibi pratik özelliklerle de dikkat çeken SpaceTourer segmentinin en düşük yakıt tüketimi ve CO2 emisyon değerini 180 HP güce ve 400 Nm torka kadar çıkabilen BlueHDi ailesinin son nesil dizel motorla (BlueHDi 115 S&S 6 vitesli düz: 5.1 lt/100 km ve 133 g/km CO2) donatılmış durumda. 

Yorumlar