CITROEN SPACE TOURER GÜN SAYIYOR
07 Şubat 2016

Ailelerinin ve ticari işletmelerin ihtiyaçlarına yeni çözümler sunmak için geliştirilen Citroen Space Tourer 2016 yılının son çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulacak.
CITROEN SPACE TOURER GÜN SAYIYOR

EuroNCAP testlerinde en yüksek puan olan beş yıldız almayı başaran ve çekici tasarımıyla dinamik bir görünüm ortaya koyan Citroen SpaceTourer markayı orta hafif ticari araç segmentinde temsil edecek. Modüler, EMP2 platformu üzerine inşa edilen Space Tourer; 3 farklı karoser uzunluğu, yalnızca 1.90 metrelik yüksekliğiyle kapalı otoparklarda avantajı ve 9 kişiye* (8+1) kadar oturma alanı sunan 4,60 metrelik model gibi avantajlarla tüketiciyi kendine çekmeyi hedefliyor.

Space Tourer; eller serbest sürgülü yan kapılar, açılabilir bagaj camı,cam tavan opsiyonu, Head-Up-Display (HUD) ve 3D bağlantılı navigasyon sistemi gibi konfor ekipmanları dışında Çarpışma Uyarı Sistemi, Yorgunluk Uyarı Sistemi gibi güvenlik ekipmanlarıyla da donatılabilecek.

Güçleri 115 HP ile 180 HP arasında değişen BlueHDi tipi dizel motorlarla sınıfının en düşük yakıt tüketimi değerini vaat eden SpaceTourer’in BlueHDi 115 HP Start&Stop 6 ileri manuel, versiyonu için 5.1 lt/100 km’lik yakıt tüketimi ve 133 gr/km’lik CO2 emisyon değeri öngörülüyor.

Citroen Space Tourer 2016 yılının son çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulacak.

Yorumlar