CENEVRE’YE IONIQ İLE DAMGASINI VURACAK
26 Şubat 2016

Koreli Hyundai, Cenevre Otomobil Fuarı’nda elektrikli, plug-in benzinli hybrid ve elektrikli hybrid (HEV) motorlu IONIQ modelini sergileyecek.
CENEVRE’YE IONIQ İLE DAMGASINI VURACAK

Hyundai, bu yıl 86’ıncısı düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni bir modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Tüm zamanların en teknolojik ve en yenilikçi hibrit teknolojisine imzasını atarak Hyundai; elektrikli, plug-in benzinli hybrid ve elektrikli hybrid (HEV) motoru sadece tek bir çatı altında buluşturuyor. Hyundai IONIQ, bu önemli yeniliğiyle beraber dünyadaki ilk alternatif yakıtlı otomobil olma özelliğine de sahip. Modern dizaynı ve geriye doğru uzanan göz kamaştırıcı hatlarıyla gelecek nesil Hyundai otomobillerinin nasıl olacağı sorusuna da cevap vereren IONIQ, geleneksel akıcı tasarım felsefesinin evrim geçirmiş hali olarak kabul ediliyor.

Sınıf liderliğini hedefleyen IONIQ yakıt verimliliği haricinde konforlu iç mekanı, çekici tasarımı, eğlenceli sürüş özellikleri ve üst düzey donanımlarıyla da öne çıkıyor.  Hyundai’nin Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki en önemli yeniliği olacak olan IONIQ, segmentindeki güncel Hyundai modellerinden yüzde 25 daha hafif bir gövdeye sahip. Bu sayede daha ekonomik bir tablo çizecek olan otomobil, günümüzün mobilite ihtiyaçlarına alternatif olacak.

Hyundai’nin fuardaki bir diğer yeniliği ise Genesis markası olacak. Yeni ve lüks bir marka olarak hayatına devam eden Genesis, ilk modeli olan G90’ı Avrupa pazarında ilk kez görücüye çıkaracak.

Yorumlar