CENEVRE OTOMOBİL FUARI: MERCEDES
05 Mart 2018

Mercedes, bu yıl ki Cenevre Otomobil Fuarına binekten spor otomobile, yüksek performanstan elektrikliye birçok modelin dünya lansmanını yapıyor.
CENEVRE OTOMOBİL FUARI: MERCEDES

Mercedes, 2018 Cenevre otomobil Fuarı’nda yeni C-Serisi, yeni Mercedes-AMG C 43 Sedan ve Estate, yeni 4-kapılı Mercedes-AMG GT Coupe, Mercedes-AMG G 63, E 350 e Plug-In Hybrid ve smart EQ fortwo modellerinin dünya lansmanını yapıyor.

Mercedes-Benz ürün gamının en başarılı modeli olan C-Serisi, beşinci üretim yılına kapsamlı bir değişimle yenilenerek giriyor. Yeni elektronik mimarinin yansıması olarak S-Serisi standartlarında sürüş yardım sistemleri de devreye giriyor.

Spor otomobil ve performans markası Mercedes-AMG, iki adet dünya tanımı gerçekleştiriyor. Yeni dört kapılı Mercedes-AMG GT Coupé dışında yeni C-Serisi’nin giriş seviyesi modelleri AMG 43 serisi de fuarda sahne alıyor.

Mercedes-Benz, elektrikli araç atağını sürdürüyor. Ürün ve teknoloji markası EQ ile Cenevre’de gelecekteki ürün gamıyla ilgili bir ön gösterim yaparken aynı zamanda ürün stratejisi kapsamında elektrikli ilk seri üretim modelini sergiliyor. Bunun dışında yeni nesil plug-in-hybrid modellerin de dünya tanıtımı gerçekleştiriliyor. Mercedes-Benz’in en yeni nesil dizel motoru (OM 654) ile en güncel hibrit teknolojisi bir arada kullanılıyor. Yeni G-Serisi, Cenevre’de ilk kez Avrupa’da görücüye çıkarken; yeni A-Serisi İsviçre’ye çıkarma yapıyor. Ayrıca Mercedes-Benz X-Class’ın güçlü 6 silindirli motorları ve sürekli dört tekerlekten çekiş sistemiyle dünya tanıtımı yapılıyor. Mercedes-Benz X-Class, sağlamlık, dayanıklılık, güç, fonksiyonellik ve zorlu araziye uyumluluk gibi pick-up sınıfına has niteliklerle, tasarım, konfor, sürüş dinamizmi ve güvenlik gibi Mercedes-Benz’e has nitelikleri aynı potada eritiyor. Mercedes-Maybach ise, Cenevre’de yeni Mercedes-Maybach S‑Serisi’nin dünya tanıtımını gerçekleştiriyor.

Yorumlar