CAM TAVANIYLA SINIFINDA TEK
17 Temmuz 2016

Birçok özelliği ile sınıfının popüler bir araç olan Mercedes-Benz Vito Select Plus sınıfında tek olan panoramik cam tavanla donatıldı.
CAM TAVANIYLA SINIFINDA TEK

Mercedes-Benz, sahip olduğu özellik ve nitelikler sınıfının en popüler ve en sevilen modeli konumunda. Marka şimdi cam tavanla Vito’ya yeni bir özellik daha ekledi. Cam tavan; önde elektrikli açılabilir ve arkada sabit cam panel olmak üzere iki bölümden oluşuyor. 190 x 112 cm ebatlarında olan cam tavan örneğin yağmur anında otomnatik olarak kapanma gibi hayatı kolaylaştıran detaylarla donatılmış durumda. Sürücü ve yolcu bölümünden bulunan bağımız kumandalarla açılıp kapanan cam tavanı ayrıca anahtar üzerinden uzaktan kontrol etme imkanı da tanıyor. Ayrıca araç içine güneş ışığının girmesini engelleyen elektrikli stor perdeye de sahip.

Yeni Vito Select Plus araçlarında 119 CDI motor tipi standart olarak kullanıcılara sunuluyor. 2,2 litrelik motor 190 HP güç ve 440 Nm tork üretiyor. Araçta standart olarak sunulan 7 ileri 7G-Tronic Plus otomatik şanzıman, önceki nesil şanzıman tipine göre daha yumuşak ve seri vites geçişleri sunarken Eco Start/Stop özelliği ile ekomomi de sağlıyor.

Yorumlar