BASF’NIN "MYSETTA"SI 26 BIN 99 EURO’YA ALICI BULDU
30 Aralık 2015

BASF, yeniden yorumladığı konsept otomobili MySetta, Save the Children yararına yapılan açık artırmada 26 bin 99 Avro’ya alıcı buldu.
BASF’NIN

BMW'nin ilk olarak 1953 yılında Torino Otomobil Fuarı'nda sergilemiş olduğu Isetta, "Balon otomobil" lakabıyla anılan klasik bir mikro otomobil. Kısa süre içerisinde bir efsane haline gelen BMW Isetta’nın ünlü hayranları arasında Elvis Presley ve Cary Grant de yer alıyordu. BASF, bu 1958 model klasik otomobili satın aldı ve yenilikçi BASF ürünleriyle yeni bir yorum katarak adını "MySetta Konsept Otomobil" olarak belirledi. MySetta, uzun yıllar boyunca BASF için bir gösteri arabası oldu ve pek çok fuarda yer aldı.

BASF'nin yenilikçi ürünlerini sergilediği konsept otomobili “MySetta, gerçekleştirilen açık artırma sonuncunda yeni sahibine teslim edildi. Tarihi BMW mikro otomobil, “eBay” sitesinde gerçekleştirilen açık artırmada 26 bin 99 Avro'ya satın alındı. BASF, bu rakamı 30 bin Avro'ya tamamladı ve tutarın tamamını, ortak projeler yürüttükleri çocuk hakları örgütü Save the Children'a bağışladı. 

Yorumlar