ASTON MARTIN VANTAGE ÜSTÜNÜ AÇTI
18 Şubat 2020

2020'nin 3. çeyreğinden itibaren teslimatlar başlayacağı Yeni Vantage Roadster’ın Türkiye satışı fiyatı 425 Bin Euro’dan başlıyor.
ASTON MARTIN VANTAGE ÜSTÜNÜ AÇTI

Bu gösterişli üstü açık iki kişilik, ödün vermeyen tasarım, mühendislik ve uygulamaların kanıtı olan Vantage Roadster, Vantage Coupe'nin sürüş heyecanına olan mutlak bağlılığını paylaşıyor. Aston Martin’in 4.0 litrelik çift turbo 510 PS ve 685 Nm üreten V8 motoruyla güçlendirilmiş ve 8 vitesli ZF otomatik şanzımanla buluşan Vantage Roadster, sadece 3,8 saniyede 0-100km/h hızlanmasını tamamlıyor ve tavanı kapalı halinde 306km/h son hıza ulaşıyor. Yeni, daha hafif Z-katlamalı tavan mekanizması ve optimize edilmiş dış ve şasi revizyonları sayesinde ağırlık Coupe ile karşılaştırıldığında sadece 60 kg'lik bir fark ortaya çıkıyor.

Vantage Roadster, Coupe'nin olağanüstü dokunsallığını, temposunu ve viraj alma performansını yansıtırken, gövde tasarımı da kendine has bir dizayna sahip. Mükemmel bir şekilde ayarlanmış kumaş tavan, hızlı çalışmayı sağlayan kompakt bir Z-katlama mekanizmasına sahiptir (50 km/s’ye kadar hızlarda 6.7 saniyede açılıyor ve 6.8 saniyede kapanıyor). Vantage Roadster'ın tavanı, otomatik açılır tavan sistemi otomotiv sektöründeki en hızlı çalışma döngüsüne sahip.

Etkileyici bir şekilde katlanan bu sistem Aston Martin'in ödüllü dizayn ekibine pürüzsüz bir arka profil bırakıyor ve Roadster'ın bagaj hacmine minimum etkiyi sağlıyor. 200 litrelik bagaj kapasitesi ile tam boyutlu bir golf çantası ve aksesuarları yerleştirmeyi mümkün kılıyor.

2020'nin 3. çeyreğinden itibaren teslimatlar başlayacağı Yeni Vantage Roadster’ın Türkiye satışı fiyatı 425 Bin Euro’dan başlıyor.

Yorumlar