AĞUSTOS AVANTAJLARI: KIA
06 Ağustos 2020

AĞUSTOS AVANTAJLARI: KIA

KIA’nın; Sportage, Stonic, XCeed, Rio, Picanto, Ceed, Niro ve Bongo gibi sevilen modellerinin yer aldığı kampanya çerçevesinde 6 aya kadar ertelemeli ödeme seçenekleri ve uygun faiz fırsatları, yaz bitmeden yeni bir otomobil satın almak isteyenleri KIA yetkili satış noktalarında bekliyor. Ağustos ayına özel kampanya çerçevesinde KIA’nın amiral gemisi Sportage,  ay sonuna kadar 100 bin TL’ye 18 ay boyunca yüzde 0,69 faiz fırsatıyla SUV severleri bekliyor. Yüksek teknolojisi ile büyük beğeni kazanan ve geleneksel SUV modellerine yeni bir soluk getiren XCeed ise ağustos sonuna kadar 70.000 TL’ye, 18 ay boyunca yüzde 0,69 faiz fırsatı ile tüketicilere sunuluyor.

Hibrit motoruyla SUV sınıfının en cazibeli tasarımına sahip olan Niro, ağustos sonuna kadar 70 bin TL’ye 18 ay boyunca %0,69 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. B SUV segmentinde fark yaratan tarzıyla dikkat çeken Stonic ise ağustos ayı boyunca 50 bin TL’ye 18 ay boyunca yüzde 0,59 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor.

A segmentinde dinamik tasarımı ve geniş iç hacmiyle dikkat çeken Picanto, 40 bin TL’ye 18 ay boyunca yüzde 0,69 faiz fırsatıyla, üstün güvenliği, sınıfında önde gelen iç hacmi ve düşük yakıt tüketimi ile farklılaşan Rio ise 50 bin TL’ye 18 ay boyunca yüzde 0,69 faizle tüketicileriyle buluşuyor. C hatchback segmentinin güçlü modelleri arasında yer alan Ceed ise Ağustos sonuna kadar 70 bin TL’ye 18 ay boyunca %0,69 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor.

Yüksek yük kapasitesi, güçlü motor seçeneği ve aerodinamik tarzıyla KOBİ’lerin tercihi olan Bongo, ağustos sonuna kadar 40 bin TL’ye 12 ay boyunca yüzde 0 faizle KIA yetkili satıcılarında yeni sahiplerini bekliyor.

KIA ayrıca, tüketicinin tercih edeceği finans kuruluşuna göre alternatifli ödeme vadeleri sunuyor. KIA sahibi olmak isteyenler ödeme planını Koç Finans kanalı üzerinden yaparak 6 ay ertelemeli ödeme kampanyasından yararlanabiliyor ve ödemeye Mart 2021’de başlıyor.

Garanti Bankası veya Teb Cetelem’i tercih edenler ise taksit ödemelerini 3 ay öteleyerek ödemeye kasım ayında başlayabiliyor.

Yorumlar