8 YILDA 1 MİLYON EYESİGHT SUBARU
25 Aralık 2016

Subaru EyeSight Kasım 2016 itibariyle 1 milyon adetlik üretim seviyesini geride bıraktı. Birçok güvenlik ödülüyle onurlandırılan Subaru EyeSight bir ödül de IIHS’den aldı.
8 YILDA 1 MİLYON EYESİGHT SUBARU

Subaru’nun EyeSight güvenlik ve sürücü yardım teknolojisine sahip modelleri Kasım 2016 itibariyle dünya çapında 1 milyon adetlik üretimi geride bıraktı. İlk olarak Japonya’da 2008 yılında pazara sunulan sistem, aradan geçen 8 yıl 7 aylık dönemde 1 milyon adetlik üretim barajını aştı.

Bugüne kadar dünyanın pek çok bölgesinden ödüller kazanan Subaru EyeSight teknolojisine, yeni bir ödül de Amerika’dan geldi. IIHS (Insurance Institute for Highway Safety-Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü) tarafından EyeSight ve LED teknolojisine sahip yeni farlar ile donatılmış olan Subaru Legacy, Outback ve Forester modelleri, “2017 En Güvenli Araçlar+” (TSP+) standartlarına uygun olarak en yüksek puanları aldılar. Amerika’daki otomobil sigortacıları tarafından desteklenen ve kâr amacı gözetmeyen bir kuruluş olan IIHS, en katı güvenlik standartlarını uygulayan organizasyonlardan biri olarak anılıyor. 

Yorumlar