64.900 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA
04 Temmuz 2016

Kia’nın en başarılı modellerinden biri olan ve 2004 yılından bu yana dünya genelinde 3 milyondan fazla satılan ve Cerato tamamen yenilendi
64.900 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Kia Türkiye’nin, yılsonuna kadar 5 bin ve 2017 yılında ise 10 bin adet satmayı hedeflediği yeni Cerato satışa sunuldu. Yeni Cerato, pek çok yeni nesil özellikle birlikte geldi. Aracın dış ve iç bölümleri yeniden ele alındı. Güvenliği, konforu ve sürüş keyfini artırmak üzere tasarlanan bir dizi yeni teknolojiye yer verildi. Yeni Cerato, dinamik ve güçlü yapısını yansıtan modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Cerato ile özdeşleşen düşük coupe tarzı tavan yapısı, şık silueti ve motor üstü kabin tasarımı yeni modelde de korunuyor. Kia'nın tüm modellerinde, markanın imzası olarak bilenen "kaplan burunlu" ızgara parlak siyah bir görünüşle daha da belirginleşti. Farlar, tampon, sis lambaları ve motor kaputu da yenilendi.

Yeni Cerato’da daha premium bir atmosfer yaratmak için iç kısımda bir dizi yenilik yapıldı. Gösterge panelinde, kapı döşemelerinde, orta sütunda ve konsol kapağında yeni malzemeler kullanıldı. 4.3 inç renkli gösterge paneli, sürücülerin müzik sistemini daha kolay yönetmesini ve keyifli anlar yaşamasını sağlıyor. Krom kapı kolları ve ısıtma özelliğine sahip olan yeni koltuklar konforu artıran diğer unsurlar oldu. Geniş kasa, bol sayıda eşya saklama bölmesine yer verilmesini sağladı.

Park sensörü veya sunroof gibi birçok ekipmana sahip olan yeni Cerato ayrıca sürücüsüne farklı sürüş modları da sunuyor. Değişken sürüş modu olarak adlandırılan sistemde; “Normal”, “Sport” ve “Comfort” olmak üzere üç farklı mod yer alıyor. Sistem sadece otomatik şanzımanlı modellerde sunuluyor.

Yeni Cerato 136 HP gücünde dizel ve 130 HP gücünde benzinli olmak üzere her biri 1,6 litre olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle sunuluyor. Dizel versiyonda opsiyon olarak yedi vitesli çift kavramalı şanzıman tercih edilebiliyor. 64.900 TL’den başlayan cazip fiyatlarla satışa sunulan yeni Kia Cerato’nun 1.6 lt dizel DCT Concept Plus versiyonu lansmana özel 83.900 TL’lik fiyat etiketine sahip. 

Yorumlar