2017 IAA: CITRÖEN
10 Eylül 2017

Citröen, cesur bir kişiliğe sahip “yeni nesil” kompakt SUV’si C3 Aircross ile SUV segmentindeki uluslararası atağını 67’nci Frankfurt Otomobil Fuarı’nda hızlandırıyor.
2017 IAA: CITRÖEN

Citröen, 67’nci Frankfurt Otomobil Fuarı’nda uluslararası SUV atağının en yeni modeli C3 Aircross’un dünya lansmanını gerçekleştiriyor. Yeni Citröen C3 Aircross, güçlü, özgün ve canlı duruşu ile dikkat çeken, 4,15 m uzunluğunda kompakt bir SUV. Dört farklı tavan renk seçeneğine sahip olan C3 Aircross’ta toplam renk kombinasyonları 90’ı, kabin opsiyonları da 5’i buluyor. Kompakt yapısı sayesinde şehirde kıvrak, Grip Kontrol ve Yokuş İniş Desteği ile maceraya hazır olan C3 Aircross, tasarruflu ve verimli benzinli ve dizel motor seçeneklerine sahip.

Yeni C3 Aircross’un ileri teknolojisi ve macera sever doğası, tasarruflu ve verimli son nesil motor seçenekleri ile çevreci özelliklerine de vurgu yapıyor. Günlük yaşamdaki yolculuklar veya haftasonu kaçamakları için ideal bir yaşam ortağı olan Yeni C3 Aircross, benzinli PureTech ya da dizel BlueHDi motor seçeneklerine sahip olacak. .

2017 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda C3 Aircross’un dünya prömiyerini gerçekleştirecek olan Citroën, SpaceTourer Rip Curl Concept ve E-Mehari Styled by Courreges’i de ilk defa sergileyecek. 

Yorumlar