2015’TE TÜRKİYE’DE İTİBARINI EN ÇOK ARTIRAN OTOMOTİV MARKASI
12 Ocak 2016

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliği ile ikinci kez gerçekleştirilen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde itibarını en çok artıran otomotiv markası Honda oldu.
2015’TE TÜRKİYE’DE İTİBARINI EN ÇOK ARTIRAN OTOMOTİV MARKASI

Bütünleşik pazarlama konusunda pazarlama ve iletişim dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen The One Awards, kamuoyunun gerçek anlamda algısını ortaya koyuyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da halk jürisi tarafından itibarını en çok artıran markalar ve bu başarıya katkı sağlayan reklam ajanslarından halkla ilişkiler ajanslarına kadar tüm paydaşlar ödüllendirildi.

Türkiye’nin önde gelen pazarlama ve iletişim yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen törende Honda Türkiye adına; Honda Türkiye Başkanı Hideto Yamasaki, Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sümer, Başkan Yardımcısı Akihito Suyama, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Özütok, Pazarlama ve Planlama Müdürü Nurettin Atilla, Pazarlama Müdür Yardımcısı Sertuğ Deringöl, Pazarlama Uzmanı Hazal Dinç ve Pazarlama Uzmanı Emel Efe Tüzmen hazır bulundu. Ödülü Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu ve Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura’dan teslim alan İsmail Sümer, “Honda Türkiye olarak uzun bir süredir sessizliğimizi koruyorduk. Fakat 2015 yılı hem Avrupa'da hem de Türkiye'de Honda için bir dönüm noktasıydı. Yıl boyunca hedefimiz, yeni modellerimizin de etkisiyle markamızın hem bilinirliğini hem de beğenisini yükselterek Honda'yı hak ettiği yere taşımaktı. Bugün gördük ki pazarlama ve iletişim birimlerimiz bir bütün olarak çalışarak doğru zamanda, doğru kanallardan, doğru iletişimin yapılmasıyla markamızı hedeflediğimiz konuma ulaştırmayı başarmış. Honda Türkiye olarak Marketing Türkiye ve Akademetre'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri çalışma ile belirlenen ‘The ONE Awards Otomotiv Kategorisi’nde ödüle layık görülmemizden dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorumlar